23948sdkhjf

Bemanningsreduksjon i Karsten Moholt

Selskapet nedbemanner rundt 20 stillinger
Det kraftige fallet i oljeprisen og stor usikkerhet i offshoremarkedet har medført store aktivitets- og kostnadsreduksjoner på norsk sokkel. Dette rammer også Karsten Moholt AS, som melder at selskapet nedbemanner rundt 20 stillinger.

- Vi hadde håpet at situasjonen i oljebransjen ikke skulle vedvare, slik at vi kunne beholdt de ansatte og den kompetansen de innehar, sier Linn Cecilie Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt AS.

Karsten Moholt AS reduserte sin kapasitet midlertidig i oktober 2014, ved bruk av permitteringer, i håp om at situasjonen skulle bedre seg på sikt. Etter en ny vurdering av situasjonen i oljebransjen ser selskapet at situasjonen kommer til å vedvare over lengre tid.

- Det er dessverre nødvendig å gjøre en permanent tilpasning av kapasiteten, og vi starter med en nedbemanningsprosess i tett dialog med fagforeningene og i henhold til gjeldende lover og regler. Vi jobber aktivt videre med omstillingsprosesser og effektivitetsforbedringer slik at selskapet fortsatt kan være en viktig aktør, sier Linn Cecilie Moholt.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062