23948sdkhjf

KB stålindustri satser i Tysvær

Det nyetablerte selskap KB stålindustri har som mål er å bli en ledende leverandør av tjenester innen stålkonstruksjoner og industrirørlegging.
- Alle indikatorer i markedet viser nedgang og redusert satsning, men KB stålindustri ser i motsetning til mange andre muligheten til å investere for å satse innen prefabrikkering av stålkonstruksjoner og industrirør, uttaler nyansatt administrerende direktør Jan Terje Hovda i en pressemelding.

Etableringen i i topp moderne verksted og kontorlokaler i Aksdal Næringspark i Tysvær vil ifølge Hovda også gi synergieffekter for nærmiljøet.

- Vi skal etter hvert ansette medarbeidere i alle våre ledd i organisasjonen, dette gjelder alt fra sveisere, platearbeidere, rørleggere, mellomledere og prosjektledelse.

- Vårt mål er å bli en ledende leverandør av tjenester innen stålkonstruksjoner og industrirørlegging. For å oppnå dette må vi være innovative internt og sammen med våre kunder, sier han og fortsetter:

- Markedet vi skal levere til er avhengig av smarte løsninger for å være konkurransedyktige. I vår satsning vil vi til en hver tid ha fokus på kostnadseffektive løsninger og gjennomføringer, nettopp for også å være den leverandøren markedet trenger.

- Våre eiere er positive, tålmodige og ser muligheter i et allerede presset marked, avslutter Hovda.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078