23948sdkhjf

Statoil tildeler basekontrakter for syv baser langs kysten

Kontraktene til en samlet verdi på cirka 5 milliarder kroner er tildelt NorSea Group AS, Saga Fjordbase AS og Asco Norge AS.
NorSea Group AS har fått kontrakt på lagring og håndtering av rør, terminaltjenester og lagertjenester ved Dusavik-base i Rogaland, Kristiansund i Møre og Romsdal og Hammerfest i Finnmark, samt terminaltjenester og lagertjenester på Mongstad og Ågotnes i Hordaland. For Florø i Sogn og Fjordane har NorSea Group AS fått kontrakt på lagring og håndtering av rør, i tillegg til lagertjenester

Saga Fjordbase AS har fått kontrakt på terminaltjenester i Florø i Sogn og Fjordane, og Asco Norge AS har fått kontrakt på lagring og håndtering av rør, terminaltjenester og lagertjenester i Sandnessjøen i Nordland.

Kontraktene har en varighet på seks år, og vil ha oppstart fra 1. juli 2015. Kontraktene har også opsjoner på forlengelse på to pluss to år, slik at de har en varighet på opptil 10 år, dersom alle opsjoner blir benyttet, skriver Statoil i en melding.

Pris, kvalitet og teknisk kompetanse
– I andre halvdel av 2014 ble det gjennomført en grundig anbudsrunde der både pris, kvalitet og teknisk kompetanse er nøye vurdert. Vi har hatt en anbudsrunde hvor aktørene har hatt mulighet til å tilby sine tjenester. Statoil og industrien er i en situasjon hvor vi må redusere kostnadene og effektivisere driften. De nye basekontraktene er viktige bidrag, sier Jon Arnt Jacobsen, direktør for anskaffelser.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047