23948sdkhjf

2015 - Kleven i hundre!

Kleven fyller 100 år i 2015. Jubileet vil bli markert på forskjellig vis i løpet av året, men første halvdel av jubileumsåret blir det mest hektiske i konsernets historie.
Kleven skal levere åtte båter før sommeren. En yacht, et seismikkfartøy, en del store offshore konstruksjonsbåter samt en PSV.

Tre skal leveres fra Myklebust Verft og fem fra Kleven Verft. Dermed er det lagt opp til tidenes mest hektiske halvår i Klevenkonsernet, forteller kommunikasjonssjef Ellen C. Kvalsund til Metal Supply.

Men hun legger til at det også blir tid til markering av jubileet på forskjellig vis i løpet av året.

Blant annet blir det en stor feiring på Myklebust verft til sommeren, der alle ansatte med familier, bygdefolket og andre som har lyst til å komme er invitert.

Det blir også arrangert "åpent verft" og "åpen båt" på et av nybyggene dersom det kommer til å passe med levering, forteller hun.

- Vi jobber med en del andre ting som vil bli kjent i løpet av året, sier Ellen Kvalsund til Metal Supply.

Fakta om Kleven
I 1915 satte Oskar J. Myklebust opp et verkstedbygg ved osen i Myklebustelva i Gursken. Det markerte starten på dagens Myklebust Verft - og det som nå er konsernet Kleven. Aktiviteten ved Kleven Verft tok til i 1944.

Kleven er et familieeid selskap, og selskapet har gjennom mange tiår vært et sterkt merkenavn innen skipsindustrien, både innenfor nybygg og service. Totalt har konsernet cirka 770 ansatte.

Selv om mye har endret seg opp gjennom historien, er verdigrunnlaget som Marius Kleven formulerte i 1944 fortsatt det samme:

- Vi skal gjøre godt arbeid, og være til å stole på.

Kilde: Kleven
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078