23948sdkhjf

Trosser markedet: Øker satsingen mot olje og gass

Kelly Services øker satsingen på rekruttering av ingeniører og teknisk personell, og lanserer en ny avdeling; Kelly Engineering Resources.
– Mangelen på dyktige ingeniører innenfor en del områder er enorm, og etter hvert som dagens ingeniører går av med pensjon, vil etterspørselen bare stige, sier Csango-Yaacov, som skal lede den nye avdeling. Hun er i dag leder for Kellys kontor i Kristiansand, og får i sin nye avdeling med seg konsulenter fra flere andre byer.

– Markedet vil alltid ha behov for dyktige ingeniører, og selv om bransjen opplever en liten dipp nå, vil satsingen gi oss en viktig posisjonering for fremtiden, sier Tom Georg Indrevik, administrerende direktør i Kelly Services Norge.

– Dette er første gang vi definerer et fast team på tvers av geografiske lokasjoner i Norge, og jeg tror satsingen kan være en stor mulighet for alle våre avdelinger, sier han.

Kelly rekrutterer ingeniører til både faste stillinger og tidsbegrensede kontrakter.

– Til tross for hva mediebildet den siste tiden har formidlet om endringer i olje-/gassbransjen, er vi sikre på at markedet igjen vil snu, sier Csango-Yaacov.

– Mange bedrifter er nervøse og har sagt opp flere enn nødvendig, og må derfor ansette for å levere allerede signerte kontrakter. Vi opplever økt etterspørsel etter teknisk personell med ingeniørbakgrunn både i privat og offentlig sektor.

Kelly Engineering Resources kommer til å ha hovedfokus på høyere tekniske stillinger, ingeniører, sivilingeniører og stillinger som krever teknisk fagskole.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.436