23948sdkhjf

Satsing i vannkraftbransjen gir dobbel kontraktsinngåelse.

Karsten Moholt signerer avtale med Weir American Hydro, som leverer turbinløsninger og produkter til vannkraftbransjen.
Avtalen skal gi Weir en lokal tilstedeværelse og tilgang til Karsten Moholt sine moderne verksteder på Askøy, samt mer en 200 høykvalifiserte spesialister, skriver Karsten Moholt i en pressemelding.

Weir American Hydro er et internasjonalt selskap med hovedkontor i USA og mer enn 200 kontorer verden rundt. Weir sine løsninger har utviklet en teknologi som gir mulighet til å hente ut inntil 60 % mer effekt utfra eksisterende vannvei i fjell og betong uten å endre eksisterende struktur.

Hardanger Energi
8 desember i år signerte også Karsten Moholt en rammeavtale med Hardanger Energi. Det skal utføres en årlig tilstandskontroll av selskapets kraftstasjoner.

- Det er uforutsigbare tider i norsk offshorenæring om dagen, og det er derfor veldig gledelig at vi nå styrker vår posisjon i vannkraftbransjen. Dette er en del av Karsten Moholt AS sin strategiske satsning, sier Steffen Bie Paulsen, salgsdirektør i Karsten Moholt AS.

- Vi har fokusert på å øke kompetansen og utvide produktportfolio til vannkraftsbransjen og ser frem til et godt samarbeid med Hardanger Energi, uttaler Steffen Bie Paulsen

Denne avtalen skal sikre en kontinuerlig drift og reduserte vedlikeholdskostnader for Hardanger Energi AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079