23948sdkhjf

Alstom skal levere rensesystemer til smelteverk

Alstom har signert en ny kontrakt med Tizir Titanium & Iron AS om å levere avgassrensesystemer til smelteverket i Tyssedal.
Smelteverket, som produserer titanslagg og svært rent råjern, eies og driftes av Tizir Titanium & Iron AS. Kontrakten omfatter leveranse, installasjon og idriftsettelse av ulike avgassrensesystemer for tre områder på verket.

Tizir Titanium & Iron AS planlegger å utvikle og utvide virksomheten i Tyssedal. En betydelig del av investeringen fokuserer på vesentlige miljøforbedringer av industriprosessene i Tyssedal. Med tanke på dette må dagens avgassrensesystemer skiftes ut og oppgraderes. Alstom vil levere støvfiltre, både elektro-(ESP), og posefiltre, vifter og kanaler.

- Smelteverket er viktig for den bærekraftige veksten og produksjonen i denne regionen, og vi har valgt Alstom på grunn av deres velprøvde utstyr og innovative teknologi, i tillegg til deres konkurransedyktige tilbud, sier Harald Grande, directør, Tizir Titanium & Iron AS.

Prosjektet vil bli gjennomført av Alstom team fra Norge og Sverige. Det tekniske arbeidet og materialleveransene vil starte umiddelbart og vare frem til juli 2015.

- Vi er svært tilfreds med at Alstom er valgt som partner for Tizir. Med denne kontrakten forventer vi å engasjere rundt 50 personer til å utføre installasjonen og idriftsettelsen på anlegget , sier Eric Staurset, leder i Alstom Norway.

Det byggetekniske arbeidet vil starte i juli 2015. Installasjon og idriftsettelse vil skje i løpet av sommeren og høsten, og ytelsestester og endelig driftsgodkjenning skal etter planen finne sted i mars 2016.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11