23948sdkhjf

Hederspris til plattformsjef

Plattformsjef på Skarv-skipet Tove Ormevik får årets Sunnivapris.
Bergen Næringsråd skriver i en pressemelding at juryen begrunner valget av årets vinner slik:

- Vinner av årets Sunnivapris har utdannelse innen teknologi og økonomi fra NTNU og BI. Hun har mangfoldig arbeidserfaring fra olje- og gassnæringen og har jobbet med alt fra drilling, til logistikk og subsea-operasjoner. Hun har erfaring med operativ, administrativ og strategisk ledelse i flere internasjonale bedrifter. Hun har også flere styreverv.

Årets prisvinner mener at menneskene er den viktigste ressursen i en organisasjon og at hun som leder aldri kan bli bedre enn summen av sine medarbeideres kunnskap. Hun lytter til sine kolleger, baserer sine avgjørelser på kunnskap og tar tøffe beslutninger når det er nødvendig. Hun er reflektert og prosessorientert med sterkt fokus på oppnåelse av resultater. Hun har faglig styrke, god innsikt i bransjen og autoritet som leder.

Vinneren har et sterkt samfunnsengasjement og er spesielt opptatt av å bidra til kompetansebygging og utvikling av næringsklynger. Familien kommer likevel i første rekke, og hun fremhever betydningen av å være sammen med sine to tenåringer.

Juryen for Sunniva prisen mener at årets prisvinner fremstår som en reflektert og modig leder som har et stort potensial for videre vekst i sin karriere.

Bergen Næringsråd og Grieg Gruppen står bak utdelingen av Sunnivaprisen, som gis til en kvinnelig leder på vei oppover. Prisen skal være med til å få flere kvinner inn i ledende posisjoner og sikre et mangfold i næringslivet på ledernivå. Prisen kalles Sunniva etter Bergens skytshelgen St. Sunniva. I år er det femtende gang Sunnivaprisen deles ut.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062