23948sdkhjf

IKM kjøper Hymek Services

IKM kjøper 90 prosent av Hymek Services AS. Navnet vil bli endret til IKM Hydraulic Service AS.
IKM Gruppen inngikk fredag en endelig avtale om å kjøpe aksjemajoriteten av Hymek Services AS. De resterende 10 prosent vil fortsatt eies av Svånes Invest AS (Erik Svanes). Det skriver IKM i en melding.

Hymek Services er lokalisert i Tananger og leverer tjenester innenfor fagfeltet hydraulikk. Hovedsegmentene er pipe handling, marine og rigg, boreustyr og problemløsninger/service. Selskapet har per i dag 21 ansatte ledet av daglig leder Erik Svanes. Svanes vil fortsette som daglig leder etter oppkjøpet.

Selskapet vil inngå i en av IKM Gruppens divisjoner, Elektro / Instrument / prosess, under divisjonsdirektør Hans Jakob Mellgren.

- Styrking av vår hydraulikk kompetanse er noe vi har vært på jakt etter lenge. Divisjonen har spesialisert seg på elektriske og hydrauliske produkter i en årrekke og sammen med vårt nye team vil vi nå stå enda bedre rustet. Dette vil uten tvil komplettere vårt kundetilbud både elektrisk og hydraulisk når vi fremover påtar oss bygging, modifikasjoner og service, sier Mellgren.

- Det vil være en styrke for oss å komme inn i et system som gjør at vi kan levere mer komplette løsninger innenfor vår kjernevirksomhet, hydraulikk og mekanisk. Det vil gi oss tilgang på et enda større marked og gi muligheter for videre vekst. Vi ser virkelig frem til samarbeidet, sier daglig leder i Hymek Services, Erik Svanes.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047