23948sdkhjf

Ny konsern-salgsdirektør hos Dacapo Stainless

Michael Lund tiltrer stillingen som konsernsalgsdirektør i Dacapo.
- Michael er ubetinget en av den europeiske rustfrie stålindustris dyktigste og mest erfarne ledere. Michael bidrar med omkring 20 års internasjonal rustfri stål erfaring, en tung teoretisk ballast og et vinnende vesen, skriver Dacapo i en pressemelding.

Med den nyopprettede stilling, som Michael Lund tiltrer 1. januar 2015, samles ansvaret for alt salg i konsernets fem selskaper et sted, hvor det før har vært spredt ut på tre.

Michael kjenner i forveien Dacapo godt, idet han tilbake i 2003 var med å grunnlegge selskapet og faktisk har han i det siste halvannet år stått i spissen for en viktig turnaround av selskapets tyske og nederlandske datterselskaper, dette via sin rolle som interim salgsdirektør. Ut over ansvaret for gruppens salg, forblir Michael sterkt forankret i datterselskapet i Nederland, hvor lageret av fittings og flenser ligger, her som kommersiell direktør.

- Jeg er stolt og glad over at Michael og Dacapo gjenforenes, sier administrerende direktør for Dacapo Kristian Sylvest.

- Michael er den skarpeste kniv i den rustfrie grossistskuffe. Når det gjelder forretningsutvikling svinger jeg med få, om noen, så godt som med Michael. Det er med forventningsfull ro i sinnet at jeg overlater den del av salgsledelsen, jeg selv har stått for, til Michael. avslutter Kristian Sylvest.

Etter cirka 10 år på markedet er Dacapo blitt en dominerende aktør og vokser markant på alle markeder. Senest med nyåpnede kontorer i Göteborg og Stockholm. Omsetningen nærmer seg 600 millioner danske kroner og 100 medarbeidere.

- Jeg gleder meg svært mye til å starte for full kraft etter nytt år. Jeg har i mine nesten 4 år som selvstendig forretnings-konsulent opparbeidet verdifull innsikt og kompetanse som skal utnyttes. Man kan si at jeg har bygget opp et lager av ideer, som nå skal settes ut i livet, uttaler Michael Lund og fortsetter:

- Dacapos slogan er jo ”Easy to do business with”, hvilket harmonerer med mine ideer og verdier omkring salg. Dacapo skal være enda bedre til å gå tett på kundene med nye verdiskapende løsninger. Heldigvis har jeg allerede vært mye i Dacapo det siste året og jeg vet at viljen og evnen til å agere annerledes i markedet er der. Nå er det bare å komme i gang.

Michael har to MBA’er, en i ledelse og en i forretningspsykologi.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094