23948sdkhjf

Pöyry Norway ansetter flere "ingeniører med hjelm"

Pöyry Norway overtar Sarpsborgavdelingen til Rambøll Energy, og styrker og utvider dermed sin industrikompetanse.
Fra og med 1. desember 2014 er Rambøll Energys ansatte i Sarpsborg å finne hos Pöyry Norway.

- Vi har lenge jaktet på flere skarpskodde ingeniører. Disse vil styrke og utvide vår industrikompetanse. Vi kan heretter i større grad tilby komplette industriprosjekter, sier adm. dir. Espen Huth ved Pöyry Norway i Sarpsborg.

Østfold er industriens vugge i Norge, og her er fortsatt mye nyskapende industri. Disse er viktige kunder for Pöyry, som over natten øker sin stab med syv ansatte. Rambøll Energys avdeling i Sarpsborg representerer energi- og industrikompetanse på høyt nivå, men denne er imidlertid ikke lenger et satsingsområde hos Rambøll, skriver Pöyry i en pressemelding.

Pöyrys strategi er derimot å ansette flere «ingeniører med hjelm», til å styre komplekse industriprosjekter og kunne rykke ut på kort varsel og takle utfordringer. Store entreprenører støtter seg dessuten ofte til Pöyrys kompetanse. Effektivitet og avansert teknikk er ifølge Huth viktige verktøy når norsk industri skal hevde seg i konkurranse med utlandet.

- Her kan vi bidra til utviklingen gjennom teknisk innsikt på ulike fagområder. Vi satser på å gjøre en forskjell for industrien men også for kommunale VA-anlegg, sier Huth.

Pöyry Norway (AS) er et rent ingeniørselskap med kontor i Sarpsborg, og har sin historie tilbake til Borregaard og Borregaard Engineering. Selskapet består av ca 50 ingeniører og sivilingeniører fordelt på 3 avdelinger, som er prosess/mekanisk-rør, elektro/automasjon/instrumentering og kommunalteknikk med hovedvekt på vei, vann og avløp.

Pöyry er et internasjonalt konsulent- og ingeniørselskap som leverer tjenester til kunder i energibransjen, infrastruktur og industrien globalt. Tjenestene er rådgivning og ingeniørtjenester med stor kapasitet og høy kompetanse til små og store prosjekter.

Fokusområder er kraftproduksjon, transmisjon & distribusjon/gridsystemer, skogsindustri, kjemisk- og petrokjemisk industri samt bio-raffinering, gruve- & metallindustrien, vei- og banesystemer og VVA.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094