23948sdkhjf

Se listen: De beste appene til ditt arbeid - 3. del

Se våre bud på de beste arbeidsrelaterte apps og send gjerne inn dine egne forslag til applikasjoner, som kan gjøre hverdagen på jobben enklere.
En stor prosentdel av norske virksomheter har mobilt bredbånd, og en stadig økende andel av virksomhetenes ansatte gjør bruk av mobilt Internett i forbindelse med jobbrelatert arbeid.

Smarttelefonen har med andre ord funnet veien til verktøykassen, og i den anledningen har vi på redaksjonen spurt hverandre hvilke jobbrelaterte apps, vi bruker, og hvorfor vi bruker dem.

Resultatet er blitt en liste på mere enn 20 apps, som forhåpentlig kan være med til å gjøre arbeidsdagen lidt enklere. I løpet av denne uken vil vi her i nyhetsbrevet dele de mange gode appene med dere.

I går satte vi fokus på apps som har sin styrke innen for planlegging av transport og logistikk. I dag fortsetter vi med applikasjoner, som har sin styrke innen for kommunikasjon og språk:


• Viber – Ring og send tekstmeldinger over trådløst Internett i stedet for mobilnettet. Kontaktlister, tekstmeldinger etc. ser ut som du er vant til.

• Duolingo – Lær en lang rekke språk gratis på din smarttelefon.

• PDF Creator – Gjør det enkelt å konvertere dokumenter til PDF-filer, mens du er på farta.

• Skype – Kommuniser på flere måter med andre brukere av applikasjonen.

• Mr. Number – gjør det mulig å for eksempel blokkere for oppkall fra uønskede eller ukjente numre.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078