23948sdkhjf

Arvid Nilsson Industry Division blir Würth Industri Norge

Fra 1. desember endrer Arvid Nilsson Industry navn og profil til Würth Industri Norge AS.
Arvid Nilsson har siden 2008 vært en del av Würth-Gruppen. Når Arvid Nilsson Industry nå innlemmes i Würth Industry etableres det en sterk samarbeidspartner med et bredt produktsortiment for norsk industri, heter det i en melding fra Arvid Nilsson.

Målet er å bli en mer komplett leverandør til industrien, samt tilby markedets beste og sikreste logistikkløsninger. Kjernekompetansen vil fortsatt være festemidler, melder selskapet.

– Vi ser meget positivt på endringen, og vi er sikre på å kunne utvikle vårt samarbeid med våre kunder ytterligere i årene fremover, sier Andreas Hoel, Vice President Arvid Nilsson & Head of Industry Division

Würth Industri Norge og Würth Norge arbeider med forskjellige markedssegmenter, men vil samarbeide der hvor det er hensiktsmessig ut ifra et kundeperspektiv. Würth-Gruppen vil kunne tilby produkter og tjenester til kunder i alle størrelser, fra den enkelte håndverker til de store internasjonale selskaper med behov for global service.

Arvid Nilsson Retail Division, fortsetter under navnet Arvid Nilsson og vil fortsette og ekspandere som leverandør av festelement til forhandlere med fokus på bredde, kvalitet og teknisk kompetanse.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078