23948sdkhjf

Fire Protection Engineering får serviceavtale med Eni Norge.

Fire Protection Engineering er tildelt en serviceavtale for brannslokkesystem til Goliat.
Kontrakten omfatter idriftsettelse av slokkesystem, service, periodisk vedlikehold og teknisk driftstøtte.

Goliat FPSO-en er basert på det norske Sevan 1000-konseptet. Goliat er en skreddersydd og spesialtilpasset plattform for å kunne drive sikker og stabil oljeproduksjon i Barentshavet.

Goliat-feltet er lokalisert 80 km vest for Hammerfest.

FPE fikk i 2011 leveransen av brann slokkesystemet fra Hyundai Heavy Industries i Korea som bygger Goliat FPSO-en for Eni Norge AS.

FPE berømmer Eni Norge AS for å sikre overføring av kompetanse om installert utstyr fra prosjekt til drift, og vi gleder oss til å bidra til kostnadseffektivt vedlikehold og høy oppe-tid av produksjonen på Goliat. Vår fordel er at vi selv sitter på all dokumentasjon og kunnskap om installert utstyr i denne kategorien på Goliat. Dette vil utvilsomt bidra til optimalisert service og vedlikehold, samt totaloversikt over utstyrets levetid, - sier Rolf Thorkildsen, Administrerende Direktør i FPE.

FPE er en del av Align-gruppen som leverer sikkerhetskritiske løsninger innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje og gass industrien.

Align-gruppen leverer; Pumpe systemer, Brann tekniske systemer, Brann & Gass systemer, samt FEED/Modifikasjons løsninger innenfor Teknisk Sikkerhet gjennom Align’s datterselskaper.

Align-gruppen eies av Hitec Vision og Converto Capital via Bokn Invest.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079