23948sdkhjf

TTS oppretter nytt joint venture-selskap i Kina

TTS Group inngår samarbeid med China State Shipbuilding Corporation
Joint venture selskapet er etablert for utvikling, design, montering, produksjon og tjenester for tungløft-kraner til marine- og offshore-industrien, skriver TTS i en melding.

TTS Group har gjennom sitt datterselskap i Hamburg inngått samarbeidet med South China Marine Machinery, som er kontrollert av China State Shipbuilding Corporation.

- Det nye fellesforetaket vil styrke det økonomiske samarbeidet og utveksling av teknisk kunnskap mellom de to organisasjonene. Med den kinesiske regjeringens målsetting om en innenlandsk satsing på leveranser til skipsbyggingsindustrien, har det strategiske partnerskapet mellom China State Shipbuilding Corporation og TTS nådd en ny milepæl.

- Jeg mener bestemt det nye selskapet vil utvikles positivt og sikre en konkurransedyktig posisjon i markedet. Og det vil sikre tilfredsstillende økonomiske fordeler for alle parter, sier konsernsjef Björn Andersson i TTS Group ASA.

China State Shipbuilding Corporation er en statlig investeringsinstitusjon, direkte underlagt den sentrale regjeringen i Kina. Selskapet er et av de to største skipsbyggings-konglomeratene i Kina. China State Shipbuilding Corporations viktigste forretningsområder er skipsbygging, både militært og sivilt.

Dette er det tredje joint venture-selskapet TTS Group har etablert i Kina siden 1998. Det første joint venture-selskapet med China State Shipbuilding Corporation, TTS Hua Hai, ble etablert i 1998. I 2005 etablerte TTS Group det andre joint venture-selskapet, TTS Bo Hai, sammen med Dalian Shipbuilding Industry Corporation. Dalian Shipbuilding Industry Corporation er kontrollert av China Shipbuilding Industry Corporation, det andre av de to største skipsbyggings-konglomeratene i Kina.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078