23948sdkhjf

Kontrakt med Technip

Eidesvik Offshore og Reach Subsea har i partnerskap inngått kontrakt med Technip i Norge.
Kontrakten vil bli utført ved bruk av Eidesvik Offshores nybygg TBN Eidesvik Neptun, utstyrt med Reach sine ROV, og bemannet med marint personell fra Eidesvik og ROV personell og ingeniører fra Reach.

TBN Viking Neptun er Eidesviks hittil største satsing innen subseamarkedet, og skipet anses for å være blant de aller ypperste i dette markedet. Det har vært høyt fokus på miljøvennlige løsninger, og skipet er godt forberedt på å møte fremtidens strenge miljøkrav også i sårbare områder som arktiske farvann.

Jostein Alendal, konsernsjef i Reach Subsea ASA, sier:

- Vi er veldig fornøyd med at samarbeidsavtalen med Eidesvik Offshore har gitt resultater i form av kontrakter såpass raskt. Dette er for oss en bekreftelse på at vi evner å skape løsninger for våre kunder ved å kombinere rett fartøy med godt utstyr, understøttet av vår høyt kvalifiserte organisasjon.

Jan Fredrik Meling, konsernsjef i Eidesvik Offshore ASA, sier:

- Dette er en milepæl for selskapet, og vi er stolte av at Technip, en av verdens største undervannsentreprenører, har vist oss denne tilliten. Vi tror dette kan danne grunnlag for et langsiktig og godt samarbeid mellom våre selskaper.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079