23948sdkhjf

Marwin Løfteteknikk skal produsere løftestropper i Norge

Signerer avtale om produksjon av Slingmax løftestropper i Norge.
Marwin Løfteteknikk AS har siden 2011 vært eksklusiv agent i Skandinavia for Slingmax Rigging solutions' spesial løfte-stropper. Stroppene, som er laget av høy kvalitets fiber, leveres også med overlast-indikator, dette er en helt unik og patentert løsning som øker sikkerheten ved bruk betraktelig.

Marwin Løfteteknikk skriver i en melding at man opplever et stadig økende behov for denne type løfte-stropper, spesielt knyttet til subsea-installasjoner. Derfor satser selskapet nå for fullt mot det europeiske markedet og har nettopp inngått en avtale med Slingmax om å produsere løftestroppenene i Norge. En plan for nye produksjons-fasiliteter ved Sannidal Næringspark er iverksatt, skriver selskapet og fortsetter:

- Vi ser for oss å være oppe med full drift i løpet av mai 2015, da skal vi kunne tilby markedet løfte-stropper med kapasitet fra 5- til 600 tonn arbeidslast, dette med kun få dager produksjons tid. Vi vil også ha service senter for reparasjon og vedlikehold. Dette er en stor investering for Marwin Løfteteknikk AS, men med stadig økende etterspørsel for denne type produkter, samt et stort fokus på kvalitet og sikkerhet mener vi at tiden er inne for et av de større stegene i vår strategi for videre utvikling av Marwin Løfteteknikk AS.

I sammenheng med de nye produksjons fasilitetene vil det også bli investert i ny test-benk slik at alle stropper kan testes før leveranse. Den nye test-benken vil ha kapasitet på 600 tonn, en lengde på 35 meter, og vil med det bli en av de største testbenkene tilgjengelig på det norske markedet.

- Vi tror at den nye testbenken sammen med vår eksisterende test stasjon på 400 tonn vil gjøre oss til et attraktivt test senter. Vår eksisterende test stasjon er primært for testing av rammer og stål strukturer, den nye benken vil brukes til test av egen produserte løfte stropper, samt annet løfte utsyr på bestilling fra våre kunder, avslutter Marwin Løfteteknikk.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078