23948sdkhjf

Reinertsen justerer kapasiteten

Reinertsen vurderer å permittere om lag 200 ingeniører som følge av redusert oppdragsmengde i rammeavtalene på norsk sokkel. Trolig vil også personell i installasjon rammes.
- Vi er fryktelig lei oss for dette. Reinertsen har bygget opp et utrolig godt lag. Vi ønsker helst å holde på alle de dyktige medarbeiderne våre, men oppdragstørke i bransjen har rammet oss hardt. Oppdragsstrømmen fra rammeavtalene vi har har nærmest stoppet helt opp, og en fallende oljepris utsetter investeringer. I Reinertsen har vi holdt igjen så lenge vi maktet, men nå må vi ty til reduksjoner, sier Torkild Reinertsen, adm. dir. i Reinertsen AS.

- Vi sier ikke opp ingeniørene fordi vi tror situasjonen vil forbedre seg. Permitteringene kan vare opp til 26 uker, men vi håper å få folk tilbake på plass så snart som mulig. Imidlertid er det sannsynlig at den reduserte aktiviteten innen engineering, kan føre til oppsigelser innen installasjon. Slik bildet er nå, vil vi ikke klare å sysselsette alle operatører innen de 26 ukene har gått. Det er noe vi må forholde oss til sier Thomas Reinertsen, direktør i Reinertsen AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079