23948sdkhjf

Beckhoff Automation vokser i trangt marked

Spesialisten på automatiseringsløsninger på årets gaselleliste
En gasellebedrift må ha levert godkjente regnskaper. Minst doblet omsetningen over fire år. Ha en omsetning på over en million kroner første år. Ha positivt samlet driftsresultat. Ha unngått negativ vekst. Være aksjeselskap.

Alt dette lever Beckhoff Automation opp til. Bedriften hadde sitt første hele regnskapsår i 2010, og har med andre ord drevet i fem år nå.
Daglig leder, Einar Bråthen, som er primus motor for bedriften sier:

- Det var veldig hyggelig å komme med på årets Gaselleliste, da dette bekrefter for oss at vi er på rett vei.

Einar Bråthen har et vidstrakt nettverk og en stor kunnskap om markedet. Hans engasjement for at kundene skal oppleve å få best mulig oppfølging er det ikke noe å si på og sannsynligvis en stor del av årsaken til at Norgesavdelingen har opplevd en såpass stor vekst i et marked som mange aktører opplever som trangt.

Smarte løsninger
I følge Einar Bråthen er Beckhoff Automation en solid og teknologifokusert automasjonsutvikler, som leverer stødige og prisgunstige produkter med smarte løsninger for fremtiden.

- Løsninger som spesielt utmerker seg ved sin fleksibilitet i forhold til kobling til eksisterende anlegg. At man ikke trenger å skifte ut alt av eksisterende utstyr ved en overgang til Bekhoff, men at det er mulig å starte med utskiftning av enkeltmoduler, samt svært god support fra våre teknikere gjør overgangen til Beckhoff til en positiv opplevelse for de aller fleste av våre samarbeidspartnere, sier han og fortsetter:

- Dette har gjort at vi praktisk talt ikke har mistet de kundene vi har fått i løpet av de siste fem årene, og en stabil kundebase er ikke noen ulempe når det kommer til å bygge opp en Gasellebedrift. Vi har lagt vekt på å opprette et symbioseforhold mellom oss og våre dyktige samarbeidspartnere. Når disse opplever å få hjelp til å komme i havn med prosjekter, når vi kjører sentrale driftsmoduler ut til diverse bensinstasjoner natterstider for å hindre kostbare driftsstans, og når vi formidler kontakt mellom sluttbrukere og systemintegratører vi vet kan levere skaper dette en svært god relasjon mellom alle involverte. Dette er grunnlaget for Beckhoffs suksess i Norge de siste årene.

Fornøyde kunder
Einar Bråthen sier at bedriften er heldig å få levere til gjennomkompetente systemintegratører som Intek på Raufoss som i samarbeid med Scandinavian Design Group har levert spennende og avanserte prosjekter som Lundins prestisjetunge prosjekt Breaking the Surface som ble lansert på oljemessa i Stavanger i høst, Marine Harvests anlegg i Ålesund, og et avansert skriversystem for ammunisjonsfabrikanten Nammo.

- Fornøyde kunder er den beste reklamen en bedrift kan skilte med, og det er nettopp dette som er grunnen til Beckhoff Norges gode vekst. Vi satser på en stabil og god vekst også i årene som kommer. Med det nye kontoret i Kristiansand ønsker vi å satse enda mer på et marked innen offshore/ maritimt, men vår hovedtyngde kommer nok fremdeles til å ligge på industri og byggautomasjon, sier Bråthen og avslutter:

- Bare tiden vil vise hva som skjer, men med Beckhoffs svært brede produktportefølje og med kompetansen vi har bygget opp, både innad i bedriften og med våre samarbeidspartnere føler vi at vi står godt rustet til å møte både konkurranse og andre utfordringer i tiden som kommer.
Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078