23948sdkhjf
>

Mål: Subsea Valley konferansen skal være mye større

Næringsklyngen Subsea Valley henter inn Norsk Petroleumsforening, Intsok og Conventor som partnere for å gjøre Subsea Valley Conference til en av de viktigste nasjonale og internasjonale møteplassene for industrien.
Målet er å mangedoble både antall delegater, utstillere og besøkende til konferansen og utstillingen.

Subsea Valley representerer bedrifter som utvikler og produserer teknologi og tjenester for produksjon av olje og gass på havbunnen. Nå går næringsklyngen sammen med andre, sterke bransjeaktører for å løfte den årlige Subsea Valley-konferansen til nye høyder.

- Med 42.000 ansatte i olje- og gassindustrien onshore og mer enn 120 milliarder kroner i årlig omsetning i vårt nedslagsfelt på østlandet, er det naturlig at man velger å utvikle en møteplass som gjenspeiler betydningen til denne klyngen, sier Preben Strøm, administrerende direktør i Subsea Valley.

Større og bedre
Konferansen blir arrangert 15. og 16. april 2015. Tidligere år har klyngen stått alene som vertskap og arrangør. Nå utvides gruppen med ulike samarbeidspartnere for å skape en enda bedre – og mye større – møteplass.

Les også: Foredragsholdere fra nær og fjern

- I tillegg til hovedkonferansen med tilhørende paralleller, etableres også nye arenaer under konferansen som Chief Economic Forum, en egen Teknologipark for små selskap med gode ideer eller tidligfase produkter, og suksessen med et eget arrangement for skolebarn i 10-12 års alderen videreføres. Her økes antall plasser fra 430 til 800 og interessen fra skolene er enorm, sier Preben Strøm.

- Allerede har flere tunge industrielle og politiske navn bekreftet sin deltakelse som talere til konferansen, men vi går ikke ut med dette riktig enda, sier Strøm.

Nye partnere med på laget - NPF, Intsok og Conventor
NPF er en medlemsforening for alle som arbeider i Petroleumsbransjen og var med på å etablere ONS i 1974. Foreningen var frem til 2012 ansvarlig for konferansen under ONS i Stavanger og arrangerer årlig flere enn 20 små og store konferanser for næringen rundt om i hele landet.

Les også: Subsea Valley etterlyser nye samarbeidsprosjekter

- Dette er en spennende møteplass og vi er stolte over, sammen med våre partnere, å kunne bidra med vår kompetanse til å gjøre konferansen og møteplassen enda bedre, sier daglig leder i Norsk Petroleumsforening Gro Mjellem.

Intsok har lang erfaring og et stort internasjonalt nettverk som vil bidra til å trekke mange spennende foredragsholdere til konferansen.

På arrangementsiden er Conventor blant de mest erfarne i Norge på opplevelsesbasert kommunikasjon og store konferanser.

- Målet for neste år er å samle over 600 konferansedelegater i Telenor Arena. Vi har plass til over 200 utstillere og en ambisjon om at tusenvis av bransjekollegaer skal besøke utstillingen i løpet av de to dagene konferansen og utstillingen varer, sier Strøm.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.096