23948sdkhjf

Ansetter nesten hver dag

- Det finnes fortsatt spennende oppdrag i markedet og nå jakter vi mer folk enn noen gang tidligere, sier CEO i ingeniørselskapet Head Energy, Morten Leikvoll.
I en pressemelding forteller ingeniør- og konsulentselskapet Head Energy, som har kontorer i Bergen, Stavanger, Asker, Krakow og Austevoll, at selskapet i oktober har opplevd den største etterspørselen etter personell på lang tid. De siste ukene har det vært nyansettelser nesten daglig. Selskapet har signert kontrakter verdt nærmere 50 millioner kroner de siste to månedene.

-Det er klart vi merker investeringsstoppen og at bremsene er på innenfor vedlikehold og modifikasjon, men ser en med et bredere perspektiv, både nasjonalt og internasjonalt, er faktisk aktivitetsnivået fortsatt ganske høyt. Det jobbes målrettet på alle kontorene våre for å finne nye oppdrag, forteller Leikvoll.

-For et selskap på vår størrelse er det fortsatt mulig å gjøre gode forretninger selv om bransjen er preget av usikkerhet og frustrasjon. Det handler om å identifisere hvor det er behov hos kundene, forstå disse og omstille seg kjapt. Fleksibilitet og kvalitet er nøkkelen, og vi er på jakt etter nye folk. Hardt arbeid går aldri av moten, avslutter Leikvoll.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078