23948sdkhjf

Technip’s avdeling i Stavanger flytter

Technip flytter fra Jattavågen og inn i nye og moderne lokaler på Forus
Technip’s avdelingskontor i Stavanger ble etablert i 2006 med base i Hinna Park. Siden den gang har kontoret vokst betraktelig og teller nå omlag 200 ansatte. For å viderutvikle Technip’s aktiviteter i regionen flytter Technip til Forus Næringspark ved Solasplitten. Technip flytter inn i nye og moderne lokaler i Apply Atrium. Lokalene er tilpasset Technip’s forretningsvirksomhet og prosjektgjennomføringsmodell, melder Technip.

Technip er verdensledende innen prosjektgjennomføring, ingeniørtjenester og konstruksjonsarbeid for energibransjen, og har over 50 års erfaring med en rekke prosjekter på land, offshore og under vann. Technip har totalt 40 000 ansatte i 48 land, og er representert i Norge gjennom datterselskapet Technip Norge som har vært i Norge siden 90-tallet.

‘- I takt med økt aktivitetsnivå har vi i Stavanger vokst til 200 ansatte i løpet av de siste årene. Vi tror nye, moderne lokaler vil bidra til et bedre og mer effektivt arbeidsmiljø som er tilpasset vår daglige drift, sier Odd Strømsnes, administrerende direktør i Technip Norge.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062