23948sdkhjf

Skotsk oljeservice-leverandør kjøper Quickflange

Aberdeenbaserte ICR Integrity kjøper den norske rørkoplingsbedriften
Gründerbedriften Quickflange, som har utviklet en metode til kopling av rør uten bruk av sveising, skriver i en pressemelding at selskapet er solgt til det skotske konsernet ICR Integrity.

Administrerende direktør i Quickflange, Rune Haddeland, sier i pressemeldingen:

- Å bli en del av ICR gruppen åpner opp en rekke svært spennende muligheter for Quickflange. Selskapet er inne i en periode med vekst og vi forventer at den ekstra støtte fra ledelsen og investeringer fra ICR vil hjelpe oss til å akselerere denne veksten i nye markeder og utvide vår internasjonale rekkevidde. Quickflange har en stor synergi med ICR gruppen, og vi forventer at denne synergi vil muliggjøre utvikling av selskapet og medvirke til at Quickflange kan tilby et enda bredere spekter av tjenester til eksisterende og nye kunder.

Rune Haddeland fortsetter som sjef for Quickflange, heter det i meldingen.

Sa nei takk til 250 millioner i fjor
Quickflange som har hovedkontor i Stavanger og teknologisenter i Tvedestrand sa i fjor nei takk til et tilbud om å selge selskapet til en pris på rundt 250 millioner kroner. Aksjonærene mente prisen på selskapet kunne bli høyere.

Partene ønsker dog ikke å opplyse verdien av den nettopp inngåtte avtalen.

Forretningsideen bak Quickflanges teknologi er at oljeselskapene ikke trenger å stenge ned produksjonen mens rørkoplingen pågår, og dermed spares det penger.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093