23948sdkhjf

Stor interesse for seminar

Lie Overflate arrangerer seminar om konsekvensene av dårlig vedlikehold.
Tirsdag inviterer gründer og markedssjef Torbjørn Lie i Lie Overflate på Ågotnes til seminaret: ”Lønnsomt vedlikehold i offshorebransjen”. Seminaret avholdes hos Lie Overflate på Ågotnes, og interessen for møtet er stor, skriver Vest Næringsråd på sitt nettsted vnr.no.

Samme kvalitet til redusert pris
Arrangør Torbjørn Lie mener at utfordringene står i kø for bransjen:

- Statoil vil kutte, standardisere og forenkle. Det stiller krav til leverandørindustrien, som igjen stiller krav til oss i enden av leverandørrekken. Det forventes at vi skal produsere den samme kvaliteten til redusert pris, sier Lie, som ønsker å informere og sette fokus på hva bransjen skal gjøre for å møte fremtiden og hvilke grep som må tas.

I innbydelsen til møtet fra Lie Overflate heter det blant annet:

- Offshoreindustrien er i betydelig endring, med økt mengde utstyr både på havbunn og overflate, økt grad av eldre utstyr og store krav til kostnadskutt. Lær mer om konsekvensene av dårlig vedlikehold og fordelene ved langsiktig vedlikeholdsplanlegging og korrosjonsbeskyttelse.

- Vi inviterer til oppdatering på utviklingstrekk og effektive metoder. Målet er, gjennom kunnskap, å stå bedre rustet for fremtidige utfordringer.


Overflate i fokus
Til seminaret kommer ledende aktører i bransjen.

Sales Manager Arild Larsen i Norway Akzo Nobel Protective Coatings vil snakke om utfordringer med Subsea brønner med høye temperaturer.

Julie Wright, Technical Manager – Industrial i Whitford LTD UK vil informere om anvendelsesmuligheter for lavfriksjonsbelegg – problemløsninger og begrensninger.

Daglig leder Knut Vindenes i UPTIME Centre of Competence vil orientere om status og videre planer for senteret, samt hva senteret planlegger å gjøre innen temaet korrosjon og overflate.

Torbjørn Lie LieOverflate vil sette fokus på korrosjonsbransjens utfordringer overfor kundene og hvordan man finner de beste løsningene. Han spør blant annet: Hvorfor er ikke de billigste løsningene de beste?

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093