23948sdkhjf

Cronisteel fusjoneres inn i Sverdrup Steel

I forbindelse med fusjonen flytter man inn i nye kontor og lagerlokaler
En avtale om å fusjonere Cronisteel AS inn i Sverdrup Steel AS har kommet på plass mellom eierne. Hovedaksjonær, Sverdrup Steel AS kjøper ut de to øvrige eierne Pro-Alloy AS og High–Alloy AS, opplyser Sverdrup Steel i en pressemelding.

Fusjonen medfører at Cronisteel, og datterselskapet Laholm Stål, legges inn under organisasjonsnummeret til Sverdrup Steel. Fusjonen er nå ute til høring, og innlemmelsen av Cronisteel trer i kraft etter høringsperioden er over og fusjonen er registrert i Brønnøysundregistrene. Dette vil ta mellom 6 til 7 uker.

- Fusjonen vil øke synligheten av Sverdrup Steel merkenavnet og Cronisteel teamet vil bidra til å ytterligere heve kvaliteten på Sverdrup Steels service og kompetanse. Sverdrup Steel er veldig fornøyde med å nå få et enda tettere samarbeid med Cronisteel teamet, heter det i meldingen.

Nye kontor og lagerlokaler rett utenfor Osl o
- Hele Cronisteel teamet er motiverte til å bli med videre under Sverdrup Steel merkenavnet, i nye lokaler utenfor Oslo. Fusjonen sammenfaller nemlig med en lenge planlagt flytting fra Hagan til et nybygg i Dyrskueveien 24, 2040, Kløfta. De nye lager- og kontorlokalene ble overtatt 1. september, og dette blir samtidig både ny post- og leveringsadresse.

Sverdrup Steel er Norgesledende og en av Europas største lagerholdere av høylegerte materialer i stang og plater. Selskapet har mer enn 20 års erfaring med lagerføring av høylegerte materialer og har spesialisert seg innen NORSOK-godkjent material. Selskapet har tre lager, lokalisert i; Stavanger, Oslo og i Sheffield. I tillegg har selskapet salgskontor i Bergen, Tønsberg, Oslo, Ålesund og Silkeborg i Danmark. Forretningsvolumet for 2014 kommer til å bli rundt 800 millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062