23948sdkhjf

Alstom signerer renoveringskontrakt

Alstom skal reparere og renovere generatoren ved Døvikfoss vannkraftverk i Norge
Omfanget av kontrakten omfatter reparasjon og renovering av generatoren ved kraftverket. For å begrense tapt energiproduksjon på grunn av utsluppet vann startet demonteringsarbeidet i mai 2014, og monteringen av de nye og renoverte delene vil bli fullført i juni 2015.

- Vannkraftverket er viktig for energiforsyningen i denne regionen, og vi har valgt Alstom på grunn av deres konkurransedyktige tilbud og ekspertise fra lignende prosjekter, sier Erik Andersen, konserndirektør produksjon i Energiselskapet Buskerud.

- Med vår erfaring med vannkraft og vårt dyktige serviceteam vil vi kunne renovere Døvikfoss vannkraftverk på den mest optimale måten. Denne kontrakten viser vårt engasjement i det norske vannkraftverket, sier Eric Staurset, Country President i Alstom Norway.

Døvikfoss vannkraftverk, som ligger i Modum kommune i Buskerud, ble bygget i 1975 og utnytter et fall på seks meter i den 48 km lange Drammenselva.

Alstom har også fullført andre vannkraftprosjekter for Energiselskapet Buskerud i Norge, for eksempel renoveringsprosjektene ved Mykstufoss og Kaggefoss.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094