23948sdkhjf

Gleder seg til å få tilbakemeldinger fra mannskapet

I natt kom Simon Møkster Shipping sitt nye offshorefartøy Stril Luna til Stavanger. Skipet er det første av sitt slag med den nye skipsbroen til Rolls-Royce.
Stril Luna er det første fartøyet i drift som har den nye og avanserte skispbroen utviklet av Rolls-Royce på Sunnmøre. Unified Bridge er et fysisk arbeidsmiljø på broen som er tilpasset mennesket og menneskets naturlige bevegelser. Mannskapet opplever at alle skjermer, instrumenter, hendler og knapper er utformet og plassert slik at de har full oversikt og kan ha lange arbeidsøkter uten å kjenne belastninger. Dette medfører sikrere og mer effektive operasjoner, melder Rolls-Royce.

– Unified Bridge har fått stor oppmerksomhet og flere kontrakter er skrevet. Vi gleder oss veldig til å få de første tilbakemeldingene fra mannskapet til Stil Luna, sier Ingemund Longva, Vice president Automation and Control Offshore i Rolls-Royce.

Simon Møkster Shipping overtok sitt nye offshorefartøy Stril Luna fra Gondan-verftet i Spania 29. august.

Utstyrspakken fra Roll-Royce omfatter ogs å hovedmaskineri, propeller, thrustere, DP2, automasjons- og kontrollsystemer, elektriske systemer, og dekksmaskineri. Tidligere i år bestilte Simon Møkster Shipping et identisk skip for levering i 2016. Også dette bygges av spanske Astilleros Gondán S.A.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094