23948sdkhjf

Oswo signerer millionkontrakt

Hortenbedriften er valgt som leverandør av mekanikk til et Norskutviklet luftvernsystem for Kongsberg Defence & Aerospace.
Nylig signerte Hadelandprodukter (Hapro) en kontrakt om levering av elektronikk og mekanikksammenstilling til «NASAMS Launcher» et Norskutviklet luftvern system for Kongsberg Defence & Aerospace.

I den forbindelse har Hapro nå valgt Oswo som leverandør av mekanikk til dette prosjektet, melder Hortenbedriften Oswo.

- Kontrakten har en verdi på flere millioner kroner fordelt på leveranser frem til midten av 2016. Produkt miksen i prosjektet gir stort sett arbeid til alle våre avdelinger. Dette er et godt tilskudd til vår kundeportefølje på små og store kunder, sier Markedssjef Arild Henriksen i Oswo.

Han understreker at det er allokert nok ressurser til prosjektet slik at det ikke vil gå utover leveranser til andre kunder.

Han sier videre:

- Forsvarsindustrien har strenge krav til kvalitet og høye dokumentasjonskrav. Oswo har jobbet målrettet og langsiktig for å skaffe seg kompetanse og sertifiseringer som kreves for å levere slike komplekse prosjekter. Som leverandør over flere år har vi hatt muligheten til å bygger erfaringer og kompetanse som kan gi ytterligere oppdrag innenfor disse områder. Oswo og Hapro har jobbet sammen over flere år, så en meget god samarbeidsplattform er allerede på plass. Vi ser frem til å jobbe enda tettere med Hapro. Arbeidet med produksjon av deler til prosjektet er i startgropen, enkelte av delene er allerede i vår produksjons linje.

Oswo har over 75 ansatte og er en total-leverandør innenfor mekanikk og elektromekanisk sammenstilling. Bedriften har avdelinger innenfor maskinering, platearbeid, sveis, overflate-behandling og mekanisk/elektromekanisk sammenstilling under samme tak.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08