23948sdkhjf

Omfattende Ulstein-kontrakt

Ulstein Design & Solutions inngår en omfattende kontrakt med kinesisk verft.
Kontrakten er inngått med Wuchang Shipbuilding Industry Co i Kina om levering av skipsdesign og utstyr til fire plattformforsyningsskip av designtypen PX121.

Det er rederlaget Otto Offshore i Singapore som skal ha skipene, som alle skal leveres i 2016. Kontrakten inneholder en opsjon på ytterligere fire skip.

- Vi er svært glade for å samarbeide med Ulstein og Wuchang Shipbuilding på de nyeste skipene våre, kommenterer Garrick Stanley, konsernsjef i Otto Marine.

- Ulstein ble valgt som designer for denne siste flåtefornyelsen etter en grundig analyse av markedet og kundene våre sine behov i framtiden. Vi ser frem til å få de fire nye Ulstein-fartøyene i flåten vår tidlig i 2016 for å sette dem i arbeid over hele verden.

Kontrakten med Ulstein omfatter leveranser av design, engineering og hoved-utstyr. En omfattende leveranse fra Ulstein Power & Control inkluderer integrerte kontrollsystem, bru (radio, navigasjon), tavler, dieselelektrisk framdrift og frekvensomformere og kommunikasjonssystem.

Med en lengde på 83,4 meter og bredde på 18 meter, har skipene et lastedekk på 840 kvadratmeter og en lastekapasitet på 4000 tonn. Skipene er sertifiserte av DNV og har blant annet Clean Design-notasjonen.
Fartøyene vil bli forberedte for offshorekran og et mesanin-dekk for ROV.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078