23948sdkhjf

Langsiktig engasjement i Storbritannia for NorSea Group

NorSea Group (UK) Limited tar over operatørskapet av Smith Quay and Embankment i Peterhead på en 10-årig avtale fra 1. september.
Avtalen underbygger NorSea Groups mål om et langsiktig engasjement i Storbritannia. Fra før av har NorSea Group også en 15-årig leieavtale ved South Quay i Montrose og en langsiktig avtale med Scrabster Harbour Trust, melder NorSea Group.

Kunngjøringen av den nye avtalen med Peterhead Port Authority representerer det neste steget i NorSea Groups planer om økt aktivitet på britisk sokkel, og følger NorSea Groups oppkjøp av det danske base- og logistikkselskapet Danbor tidligere i år.

Danbor var også etablert i Storbritannia ved kjøpstidspunktet, men den britiske avdelingen har nå fusjonert med NorSea Group (UK) Ltd. Fusjonen mellom de to selskapene ble fullført denne måneden, og de vil nå omsettes som NorSea Group (UK) Limited.

- Betydelig tilstedeværelse
Fusjonen sikrer NorSea Groups langsiktige planer om å betjene olje- og gassoperatører, serviceselskaper og boreentreprenører via kontorene og lageranleggene i både Aberdeen og Montrose.

- Da vi signerte avtalen med Scrabster havnestyre og åpnet kontoret i Aberdeen i fjor, gjorde vi det med tanke på å etablere en betydelig tilstedeværelse i Storbritannia, sier adm. dir. i Storbritannia, Kim Christensen.

- Selskapet har vokst betydelig i Storbritannia gjennom det siste året, og vi har nå en stor tilstedeværelse i fire viktige skotske havner – Aberdeen, Montrose, Peterhead og Scrabster, med ytterligere tjenester i Lerwick og Invergordon.

Sammen med sine andre baser; ni i Norge, én i Danmark og én i Nederland, kan NorSea Group nå tilby unik dekning av Nordsjøbassenget, skriver NorSea Group.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078