23948sdkhjf

Color Line best i europeisk sikkerhetsrangering

Color Line topper listen med cruiseskipet Color Magic.
Den uavhengige sikkerhetstesten "ADAC Safety Test of RoRo Passenger Ferries" gjennomføres årlig av ADAC, Europas største automobilforbund i samarbeid med 17 andre partnere. Totalt 18 skip ble testet i år. Testpanelet bak 2014 ADAC Ferry Test, begrunner topplasseringen til cruiseskipet Color Magic:

"Dette vedlikeholdte cruiseskipet inneholder førsteklasses sikkerhet, livredding og brannsikkerhet. Det var ett av få skip i testen som tilbyr passasjerene grundig sikkerhetsinformasjon, både i brosjyrer, ved innsjekk og om bord via PA systemet. Et godt trent mannskap demonstrerte en rask og profesjonell sikkerhetsøvelse med raske livredningsbåter."

- Å bli kåret til Europas mest sikre ferge er en honnør til det sikkerhetsarbeidet Color Line gjør og er viktig ikke minst for å være attraktiv i det tyske reiselivsmarkedet, sier Helge Otto Mathisen, Konserndirektør Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Color Line.

M/S Color Magic er søsterskipet til M/S Color Fantasy og ble satt inn i trafikk mellom Oslo og Kiel i 2007. Skipene er verdens største cruiseskip med bildekk. Color Fantasy ble bygget i 2004. Cruiseskipene går daglig mellom Oslo og Kiel, og har en kapasitet på 2 700 passasjerer. Color Fantasy ble testet i 2007, og vant testen den gang. Color Fantasy var ikke testet i år.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078