23948sdkhjf

Nytt om navn: Tommy Sundt ny CFO i Noreco

Norwegian Energy Company (Noreco) har ansatt Tommy Sundt som ny finansdirektør. Han starter i selskapet 2. september 2014.
Inntil nylig og i ti år var Tommy Sundt CFO i Rocksource, et olje- og gasselskap som også er notert på Oslo Børs. Sundt har tidligere arbeidet i selskaper innen blant annet forretningsutvikling, gründervirksomhet og investeringer. Tidlig i sin karriere arbeidet han som revisor.

– Vi er svært godt fornøyd med å kunne annonsere at Tommy Sundt begynner i Noreco, og at han kommer om bord så raskt. Det vil sikre en god overgang fra vår nåværende CFO, Ørjan Gjerde, som sa opp for mindre enn fire uker siden, sier Svein Arild Killingland, adm. direktør i Noreco.

Tommy Sundt har et sterkt finansielt og kommersielt tankesett og bred erfaring og kunnskap om corporate finance, herunder aksjemarkedet og obligasjonsmarkedet, finansiell rapportering, fusjoner og oppkjøp, investorkontakt, restrukturering og forretningsutvikling.

– Jeg ser virkelig fram til å bli del av det jeg oppfatter er et sterkt team i Noreco, og til å engasjere meg i den videre utviklingen av selskapet, sier Tommy Sundt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063