23948sdkhjf

Norske leverandører lever opp til Lundins forventninger

I morgen vil Apply Leirvik overlevere boligkvarteret og helikopterdekket til Lundins Edvard Grieg-plattform. Leveringen er i henhold til rett tid, avtalt kvalitet og med gode HMS-resultater.
Kværner, som har totalleveransen av plattformdekket for Lundin, tildelte leveransen av boligkvarteret og helikopterdekket til Apply Leirvik i mai 2012 som en EPC-kontrakt, skriver Apply Leirvik i en pressemelding.

Apply Leirvik og datterselskaper, samt gode samarbeidspartnere, har gjennomført ingeniørarbeidene og byggingen av ny boligmodul i 7 etasjer på til sammen 2.600m2 og som inneholder:

• 100 enkle lugarer
• rekreasjonsområder og administrasjonssenter
• helikopterdekk
• samt alle andre nødvendige fasiliteter for å drive et offshore-hotell

Boligkvarteret er bygget i aluminium. Lav vekt, minimale vedlikeholdskostnader og miljøvennlighet var de viktigste momentene i Lundins valg av materiale.

- Leveransen bekrefter at Lundins valg om å bygge i Norge har svart til forventningene om leveransesikkerhet og kvalitet, heter det i meldingen.

Boligkvarteret skal kobles sammen med resten av Edvard Grieg-plattformen hos Kværner på Stord.

Apply Leirvik er nå i gang med design og bygging av boligkvarterene til Gina Krog (DSME/Statoil) og Ivar Aasen (Det Norske) for levering i 2016.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093