23948sdkhjf

IKM leverer konsulenttjenester til BP

IKM Consultants AS har vunnet en ny 5 års rammekontrakt med BP Norge for levering av konsulenttjenester.
- Selskapet har hatt et langvarig avtaleforhold til BP Norge, og vi er glad for å kunne videreføre dette samarbeidet gjennom den nye kontrakten, uttaler daglig leder Per Oscar Knudsen.

Avtalen kommer samtidig med at Statoil utøver opsjoner på alle rammeavtalene med IKM Consultants AS, innenfor områdene HMS og Prosjektkontroll, Supply Chain Management, og Risikostyring, samt alle tekniske disipliner innen Subsea/Pipeline og Topside.

- Vi er svært stolte over at eksisterende og nye kunder gir oss en slik tillit i et marked der trenden ellers er at antall leverandører reduseres. Dette bidrar til at vi styrker vår posisjon som en av Norges største og ledende leverandører av konsulenttjenester til olje og gassindustrien.

- I vår bransje er størrelse viktig for å kunne tilfredsstille våre kunders krav til kvalitet og bredde og er en forutsetning for rammekontrakter med de store aktørene i markedet. Direkteavtaler med alle de viktigste aktørene i industrien bidrar igjen til flere spennende jobbmuligheter som gjør oss mer attraktive for potensielle konsulenter, sier daglig leder i IKM Consultants Per Oscar Knudsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.137