23948sdkhjf

Jotun investerer for 19 millioner

Malingprodusenten Jotun har valgt å utvide sin bruk av forretningssystemet IFS Applications til ytterligere anlegg i Europa, Asia og Amerika.
Siden 2003 har Jotun utvidet sin bruk av IFS Applications for å støtte forretningskritiske prosesser som økonomi, innkjøp og logistikk til mer enn 20 land over hele verden.

For å støtte sine ambisiøse vekstmål og maksimere effektivitet og transparens har Jotun besluttet å utvide sin ERP løsning fra IFS med å inkludere ytterligere 2000 brukere.

– Etter mange års samarbeid med IFS forbereder vi oss nå for videre vekst, også i nye land rundt om i verden. For å oppnå dette på en mest mulig effektiv måte trenger vi et fleksibelt og pålitelig system som kan tilby oss en sentral plattform og en enhetlig måte å arbeide på. Vi er overbevist om at IFS Applications vil hjelpe oss med å nå dette målet, sier Morten Fon, Adm. Dir. i Jotun.

– Vi er svært glade over å kunne støtte Jotuns fremtidige vekst som en ledende produsent i malingsindustrien. Vi er overbeviste om at IFS Applications kan tilby bred støtte for forretningen gjennom en sentral og global løsning og vi ser frem til å fortsette vårt lange og gjensidig fordelaktige samarbeide, sier Glenn Arnesen, Adm. Dir., IFS Scandinavia.

Avtalen omfatter lisenser til en verdi av ca. 19 millioner kroner.
Med 69 selskap, 36 produksjonsanlegg og tilstedeværelse i mer enn 90 land leverer Jotun maling og belegg som beskytter og dekorerer overflater i hjemmet, på fartøy og innen industrien.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125