23948sdkhjf

GMC satser i Gismarvik Havn

Industrikonsernet GMC i Stavanger har inngått intensjonsavtale med Haugaland Næringspark om å etablere seg på offshorebasen i Gismarvik, like sør for Haugesund.
GMC er gjennom selskapet GMC Marine Partner en erfaren baseoperatør med flere lokasjoner i Stavanger-regionen. Nå kan GMC også tilby sine krevende kunder nye og fremtidsrettede arealer i Haugesund-regionen.

- Hele industrien står foran store oppgaver og nye utbygginger på sokkelen utenfor Vestlandet. Vi tror at behovet for offshorebaser øker. GMC vil være i forkant av utviklingen. For oss er en base i Gismarvik et strategisk trekk, forteller adm. direktør i GMC Marine Partner, Olav Anders Stople.

GMC kan tilføre Gismarvik ny aktivitet og nye arbeidsplasser. I sine planer har selskapet tatt høyde for opp mot 50 arbeidsplasser og en omsetning som kan passere 100 millioner de neste to-tre årene.

Fakta om GMC
GMC-gruppen er et lokaleid industrikonsern i Stavanger, etablert i 1973, med fokus på skip, rigger og offshoreinstallasjoner. Konsernet består av åtte selskap som tilbyr sammenhengende tjenester til offshore og maritim industri. Selskapene er GMC Maritime, GMC Engineering, GMC Yard, GMC HVAC, GMC Elektro, GMC Shipping, GMC Fire & Safety og GMC Marine Partner.

GMC Marine Partner (tidligere GMC Hinna Base AS), tilbyr skipsagenttjenester, forsyningsledelse, mobiliserings- og demobiliseringstjenester og baseoperasjoner. Selskapet tilbyr også utleie og operasjon av ankrings- og marint prosjektutstyr.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062