23948sdkhjf

Forlenger fristen for Havyard

Styret i Oslo Børs forlenger fristen for notering av aksjene i Havyard Group.
Styret i Oslo Børs vedtok 30. april i år å ta aksjene i Havyard Group ASA opp til notering på Oslo Børs. I styrets vedtak ble det stilt forutsetning om notering senest innen 13. juni 2014.

Men i dag melder Oslo Børs at Havyard Group ASA den 23. mai 2014 har søkt om forlenget frist for notering av aksjene i Havyard Group ASA som følge av endret transaksjonsstruktur i forbindelse med spredningssalget og behov for godkjennelse av ny transaksjonsstruktur fra obligasjonseiere til morselskapet.

Tidligere i mai ble det kjent at spredningen av Havyard-aksjene som er en forutsetning for å bli børsnotert har vist seg vanskeligere enn forventet for eierne av Havyard, som hovedsakelig er Per Sævik og familieselskapet Havila Holding.

Noteringen på Oslo Børs forutsetter nemlig at selskapet har minst 25 % av aksjene som søkes notert spredt blant allmennheten slik det fremgår av opptaksreglene.

Styret i Oslo Børs skriver videre i dagens børsmelding at styret har funnet at det er grunnlag for å gi fristutsettelse til senest 27. juni 2014 for opptak til notering av aksjene i Havyard Group ASA.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14