23948sdkhjf

Herkules kjøper PSW Group

Investeringsfondet Herkules IV har inngått en avtale om å kjøpe alle aksjene i PSW Group.
Det fremgangsrike oljeservice-selskap innen reparasjon, modifikasjon, sertifisering og testing av subsea- og drilling-utstyr i Norge har siden oppstart i 2007 hatt solid vekst i antall kunder og omsetning. I 2013 var omsetningen 178 millioner kroner. Selskapet har hovedbase på Mongstad i Hordaland, og betjener de fleste subsea- og riggselskaper som operer på norsk sokkel.

- PSW Group har de siste årene vist sterk vekst og bygget opp en bred kundebase innenfor vedlikehold av subsea- og drilling-utstyr. I kombinasjon med et toppmoderne anlegg på Mongstad og evne til å levere på krevende oppdrag - onshore og offshore - til høy kvalitet og med korte tidsfrister, mener vi PSW Group har et meget godt utgangspunkt for videre vekst, sier Kristian Eikre, partner i Herkules Capital.

Oddbjørn Haukøy, en av grunnleggerne og administrerende direktør, sier:

- PSW Group har vokst til en stor bedrift på kort tid, og får nå på plass en ny og viktig partner for å hjelpe oss å vokse videre innenfor en spennende bransje. Med Herkules på laget blir strategien å løfte PSW Group enda ett nivå og tilby en utvidet portefølje av tjenester for våre eksisterende og nye kunder.

Transaksjonen innebærer at Herkules IV kjøper alle aksjene eid av Dalseide & Fløysand Invest AS (50 %) og Odfjell Drilling Technology Ltd (50 %), som har vært på eiersiden av selskapet siden henholdsvis 2008 og 2010. Gjennomføring av transaksjonen er planlagt å finne sted i juni 2014.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094