23948sdkhjf

Sandefjord-firma finner dansk agent via næringsutviklingsprosjekt

CSD Sealing & Protecting Systems i Sandefjord finner dansk forhandler gjennom BusinessBroen Norge-NordDanmark.
En artikkel om et nytt nordjysk prosjekt ved navn BusinessBroen Norge-NordDanmark med fokus på å skape forretningsrelasjoner mellom norske og nordjyske bedrifter, har ført til at CSD Sealing & Protecting Systems AS i Sandefjord har inngått en avtale med den maritime servicebedriften Stæhr Marine Engineering A/S i Nord-Jylland om å bli agent for deres produkter i Danmark.

CSD Sealing & Protecting Systems AS har gjennom tre årtier vært leverandør av spesialiserte sikkerhetsprodukter til rør- og kabelgjennomføringer især innen offshore, den maritime sektor og industrien.

- Vi leste om det nordjyske prosjektet og tok straks kontakt med Ejvind (konsulent i prosjektet red.), da vi tidligere uten hell har forsøkt å finne en agent i Danmark og derfor har stått for salget selv. Han kom og stilte de helt riktige spørsmålene og gikk straks i gang med å finne relevante samarbeidspartnere til oss. Han introduserte oss for Stæhr Marine Engineering, som vi ser frem til å samarbeide med, sier Jon Øyvind Hansen, adm. direktør i CSD Sealing & Protecting Systems.

Ejvind Schiønning er ansatt konsulent i BusinessBroen - et omfattende næringsutviklingsprosjekt med fokus på den geografiske regionen i det sørlige Norge og det nordlige Danmark. Idéen er at prosjektet kan bidra positivt til at bedrifter og organisasjoner i begge land kan oppleve vekst, utvikle seg og skape synergier på tvers av landegrensen.

Palle Sørensen, prosjektleder i Stæhr Marine Engineering A/S, ser frem til agentoppgaven på det danske markedet.

- Vi har blitt agent for et produkt som vi formentlig ikke hadde funnet frem til selv. Det er noen veldig spennende produkter, som har mange fordeler i forhold til konkurrentene. Samtidig gir det en stor konkurransefordel at det skal etableres et lager her i Frederikshavn, noe som betyr at vi er meget fleksible og kan levere produktene fra dag til dag, når kundenes behov oppstår, sier han.

Begge firmaene oppfordrer både nordjyske og norske bedrifter til å dra nytte av BusinessBroens upartiske rådgivning om samarbeidsmuligheter på tvers av Skagerak.

Ejvind Schiønning, konsulent i BusinessBroen Norge-NordDanmark, håper at samarbeidet kan inspirere andre bedrifter.

- Samarbeidet er et godt eksempel på de gode forretningsmulighetene som er der for både norske og nordjyske bedrifter. Geografisk, kulturelt og språklig ligger vi veldig nærme hverandre, og det kan være flere fordeler ved å finne sin neste samarbeidspartner i Nord-Jylland for de norske bedrifters vedkommende. Vi har en meget sterk maritim og industriell tradisjon med høye krav til kvalitet, levering og dokumentasjon, sier han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063