23948sdkhjf

DOF signerer kontrakter for 475 millioner

DOF Subsea har blitt tildelt flere kontrakter til en samlet verdi på omtrent 475 millioner kroner.
I Asia har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter som innebærer IMR-arbeid og undervannsinstallasjoner. Kontraktene vil sikre utnyttelse av skipene Skandi Singapore, Skandi Hercules og Skandi Hawk, skriver DOF i en børsmelding.

I Atlanterhavet har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter. Maersk Oil UK tildelte DOF Subsea en kontrakt for erstatning av fleksible stigerør knyttet til Global Producer 3 FPSO ved Dumbarton Drill Cluster Centre på UK-siden av Nordsjøen. Arbeidet vil sikre utnyttelse av det innleide skipet Normand Reach. Videre har Statoil tildelt DOF Subsea en call-off under en eksisterende survey-rammeavtale, hvor arbeidet innebærer kartlegging med MBE og AUV i Nordsjøen. Teekay har tildelt DOF Subsea en kontrakt for installasjon av turret og stigerør knyttet til
FSO'en Gina Krogh. Prosjektering og ingeniørarbeidet vil begynne i andre halvdel av 2014, og operasjoner offshore er planlagt i 2016.

I Nord-Amerika har DOF Subsea vellykket fullført støttetjenester knyttet til kartlegging av rørledninger ved å benytte Skandi Inspector. Skipet mobiliserer nå for en annen klient for et 30-dagers oppdrag før skipet seiler til Canada for et 80-dagers oppdrag.

- Jeg er veldig fornøyd med kontraktstildelingene, som sikrer utnyttelse av organisasjonen og prosjektflåten. I tillegg har vi på nytt blitt tildelt kontrakter fra eksisterende, viktige kunder og etablert nye kunderelasjoner, sier
administrerende direktør i DOF Mons S. Aase.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079