23948sdkhjf

Norsk Industri og Metier inngår avtale

Samarbeidsavtale inngått mellom Norsk Industri og Metier skal øke kompetansenivået innen prosjektledelse og styring for Norsk Industris medlemmer.
Studier (bla Konkraft Rapporten) viser til at virksomhetens evne til å gjennomføre gjentagende gode prosjekter er en av suksessfaktorene for å bedre konkurranseevnen og sikre høyere lønnsomhet hos norske bedrifter.

Norsk Industri ønsker å bidra til at medlemmene skal lykkes i dette arbeidet, og har i denne forbindelse inngått et samarbeid med Metier AS.

Initiativet innebærer blant annet å øke kompetansenivået til norsk industri innen prosjektledelse og -styring. Tilbudet til medlemmene av Norsk Industri inkluderer både en startpakke og et kompetanseprogram, melder Norsk Industri.

- Vi er veldig fornøyd med å ha inngått dette samarbeidet med Metier, sier Runar Rugtvedt, Bransjesjef for Olje og Gass i Norsk Industri.

- Vi mener at kompetanseheving er noe av det viktigste vi kan fokusere på i industrien. Selv små forbedringer av hvordan prosjektene blir drevet, vil kunne ha en stor betydning for bunnlinjen i prosjektene og vår konkurranseevne internasjonalt.

Ragnar Ek, leder av Olje og Gass avdelingen i Metier, er også begeistret:

- Både erfaringer fra kunder vi har jobbet med og internasjonale studier viser at selskaper som satser på god og konsistent prosjektledelse oppnår store forbedringer. Spesielt er det avgjørende at man øker basiskompetansen i hele organisasjonen. Dette ser vi ofte er viktigere enn at kun noen få har høy kompetanse.

Metier har mer enn 30 års erfaring innen prosjektledelse og -styring. Firmaet er spesialister innen metodikk, kompetanseheving, konsulentvirksomhet og systemer for prosjekter.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125