23948sdkhjf

Hexagon Lincoln inngår samarbeid med Agility Fuel Systems

Hexagon Lincoln og Agility Fuel Systems inngår joint venture-avtale for levering av CNG-beholdere og drivstoffsystemer til det voksende markedet for tyngre, naturgassdrevne kjøretøy
Hexagon Composites' heleide datterselskap Hexagon Lincoln og den ledende leverandøren av naturgassbaserte drivstoffsystemer, Agility Fuel Systems, forener sin brede erfaring og tekniske kunnskap. Formålet med avtalen er å oppnå maksimale effektivitetsgevinster og stordriftsfordeler.

- Vi er svært glad for å dele de konkrete synergiene og verdiene denne avtalen vil tilføre bransjen, sier Barry Engle, konsernsjef i Agility Fuel Systems.

- Den setter oss i stand til bedre å møte den sterke etterspørselen vi opplever fra kundene. Vi ser på denne
integreringen som et logisk skritt videre i arbeidet med å tilfredsstille behovene i et voksende marked. Vi er glad at vi med dette kan utvide samarbeidet med Hexagon Lincoln.

Joint venture-avtalen forener to av de største aktørene i markedet for tyngre, naturgassdrevne kjøretøy. Agility Fuel Systems har oppnådd en omsetning der fysisk integrering mellom en egen produksjonslinje for CNG-tanker og systemmonteringen er økonomisk fornuftig. De nye beholderne vil være tuftet på Hexagon Lincolns kjerneprodukter med unik teknologi som blir utviklet i fellesskap av de to selskapene.

- Våre felles forpliktelser i forhold til teknisk kompetanse var en nøkkelfaktor i denne beslutningen, sier Jack Schimenti, administrerende direktør i Hexagon Lincoln.

- Våre eksisterende kunder vil på ingen måte bli negativt berørt av denne avtalen. Synergieffektene vil tvert imot sikre begge parter en ledende posisjon når det gjelder innovasjon i bransjen.

De eksisterende ekspansjonsplanene til Hexagon Lincoln er avgjørende for denne avtalen, og med fortsatt sterk vekst i markedet vil det bli behov for ytterligere produksjonsanlegg. Det er svært fornuftig med et integrert produksjonsanlegg i nærheten av OEM-kundene for å optimalisere den samlede verdikjeden.

Hexagon Lincoln, et heleid datterselskap av Hexagon Composites, er basert i Lincoln i Nebraska. Selskapet har drevet med vikling av komposittmaterialer i 50 år og har produsert Type 4 CNG-beholdere i 20 år. Agility Fuel Systems har hovedkontor i Santa Ana, California og har i nesten tjue år levert bransjeledende, nøkkelferdige løsninger for naturgassbaserte drivstoffsystemer til OEM- og flåtekunder.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.065