23948sdkhjf

Supermoderne maskin øker konkurransekraften for Lesjøfors

Lesjöfors Banddetaljer investerer i ny, avansert maskinteknikk. Mer stabil produksjon, høyere presisjon og kortere omstillingstider er noen av fordelene.
Lesjöfors Banddetaljer investerte høsten 2013 i en Bihler GRM NC, en maskin som muliggjør stansing og bøying av stadig mer komplekse og krevende produkter. Den avanserte maskinteknikken er man først i Skandinavia med. Maskinmodellen er helelektrisk og gir muligheten til raskere omstillingstider enn tidligere mekanisk kamstyrte maskiner kunne. Dette gir en økt fleksibilitet ved lave volumstørrelser.

Flere og mer avanserte operasjoner
Maskinen gir en mer stabil produksjon og høyere presisjon. Investeringen muliggjør også flere og mer avanserte operasjoner i en og samme prosess. På Lesjöfors Banddetaljer er vi veldig glade over utviklingen og det at vi er først ute med den nye maskinteknologien, skriver Lesjøfors i en melding.

- Jeg er overbevist om at investeringen styrker vår posisjon i markedet enda et skritt. Vi ser allerede nå prosjekter der vi drar nytte av teknikken. Vi klarer flere og mer komplekse operasjoner i samme prosess, og det på en langt mer effektiv måte. Dette skaper selvfølgelig merverdi for våre kunder, uttaler Jakob Lindquist.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094