23948sdkhjf

Virtuelt skipsverft fra ULSTEIN

ULSTEIN bidrar med et ‘virtuelt verft’ på Norsk Maritimt Museums nye utstilling 'Norge er havet' som åpnet torsdag 3. april.
- Ulstein valgte å bidra med et innslag til utstillingene som ble kalt 'Virtual Yard'. I Virtual Yard kan en 'gå inn på' Ulstein Verft både fra luften og på bakkeplan og om bord på et skip ved kai, og se seg rundt i 360 grader eller klikke på ulike filmlenker som viser element fra skipsbygging, sier HR-direktør Torild Bugge i Ulstein.

Hun legger til at 'Virtual Yard' også blir tilgengelig ved Ulstein sin egen bedriftsutstilling.

Norsk Maritimt Museum i Oslo er gjennom en storstilt fornyelse, og i perioden 2010-2014 blir det åpnet tre nye utstillinger fordelt på 2000 kvadratmeter over tre etasjer. Store deler av fornyelsen av museet kommer fra cirka 50 partnerbedrifter i den maritime næringen.

Kvantesprang på opplevelse
Partnerbedriftene har bidratt med å styrke kjennskapen til Norges maritime historie og hvor viktige de maritime næringene er, og nestleder Eyvind Bagle ved Norsk Maritimt Museum er svært fornøyd med de nye utstillingene:

- Opplevelsene ved museet har tatt et kvantesprang, noe som gjør at vi kan sprede kunnskap og interesse om de maritime næringene til et bredt publikum. Museet har blitt enda mer interessant for målgrupper som barn og unge, men også for bedriftene selv. Målet vårt er å bli besøkt av 150 000 hvert år, noe som er cirka en dobling av dagens besøkstall, understreker han.

HM Kong Harald er museet sin beskytter
Nærmere 200 inviterte gjester deltok på åpningen av 'Norge er havet' i torsdags. Hedersgjesten var HM Kong Harald, som er museet sin høye beskytter. Også næringsminister Monica Mæland og Oslo sin ordfører Fabian Stang var til stede under åpningen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062