23948sdkhjf

Subsea Valley 2014: Subsea Valley-debutant med stål-erfaring

Cronisteel deltar på Subsea Valley for første gang, men stålgrossisten har lang erfaring som leverandør til den norske olje- og gassindustrien.
Stålgrossisten Cronisteel på Hagan er medlem i Subsea Valley-klyngen og er underleverandør av spesialstål til mange av de ledende bedriftene innen bransjen. Derfor var det naturlig å delta på messen i år for å synliggjøre seg for både eksisterende og nye kunder.

- Vi besøkte messen for et år siden og fant ut av at vi ville delta i år, sier daglig leder Erik Sandell i Cronisteel, som holder til på stand 25c i Telenor Arena.

Cronisteel tilbyr blant annet rustfritt og høylegert stål til norsk og internasjonal industri og har lang erfaring som leverandør til den norske olje- og gassindustrien og kjenner de strenge kravene som er til spesifikasjoner, sertifisering med mere.

- Vi er her for å synliggjøre våre produkter som er spesialtilpasset det norske olje- og gassmarked, sier Sandell.

Men det er ikke kun norske kunder Cronisteel skal møtes med på subsea-messen denne uken.

– Vi vet at det kommer en del utenlandske firmaer – blant annet to Danske – som er kunder hos oss. De kan ikke finne den type produkter som vi forhandler - med de rette Norsok-spesifikasjonene - i Danmark, forteller Eric Sandell, som også har hatt italienere på besøk på standen, som måtte hit for å finne de rette materialene.

Blant de mange stålkvaliteter som Cronisteel forhandler er blant annet: Duplex, Superduplex, 6Mo, Titan og nikkellegeringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078