23948sdkhjf

Karsten Moholt formaliserer samarbeidet med Bertinex

Som eneste norske selskap signerer Karsten Moholt nå en avtale med italienske Bertinex om ombygging av trucker EX-sone 1 og 2.
Bertinex har base i Magnago i Nord-Italia og spesialiserer seg på å bygge om maskiner og elektrisk utstyr til bruk i områder med brann- og eksplosjonsfare. Karsten Moholt har lenge samarbeidet med Bertinex om ombygging av trucker.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Bertinex i en årrekke, og med agenturet tar vi et viktig steg videre, sier Rolf Erik Nilsen, leder ved Truck- og pumpeavdelingen i Karsten Moholt AS.

Verdifullt samarbeid
Karsten Moholt har lang erfaring med Ex-utstyr, og truck-avdelingen er den eneste i Norge med Ex-sertifiserte mekanikere, skriver Karsten Moholt AS i en pressemelding.

– Denne avtalen knytter vår Ex-kompetanse og Bertinex’ ombyggingstjenester enda tettere sammen. Vi ser frem til å være Bertinex’ representant i Norge, sier Nilsen.

Arbeid med truck offshore og ulike industrigrener stiller strenge krav til sikkerhet.

– Eksplosjonsfare kan ikke undervurderes, spesielt offshore og i alle typer produksjon der man bruker antennelige løsemidler. For å sikre menneskeliv, miljø og investeringer må alt utstyr som brukes i slike områder oppfylle visse standarder.

Fleksibel løsning
Som norsk representant for Bertinex’ tjenester leverer Karsten Moholt sertifiserte Ex-trucker som oppfyller alle gjeldende sikkerhetskrav.

– Ombygging av trucker er en fleksibel, kostnadseffektiv løsning, blant annet for offshorebransjen, understreker Nilsen.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
BKS sikrer ny kontrakt for Norsk Hydro på Husnes
Astrups markedsrapport: God tilgang på materialer og nytt bunnivå for kronen
Aker Solutions og Aker BP forlenger rammeavtale
Mener Green Yard Kleven bryter HMS-regelverket
Melkøya-lekkasjen skal granskes
Tegnet storkontrakt med verdens største offshorerederi
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094