23948sdkhjf

Karsten Moholt formaliserer samarbeidet med Bertinex

Som eneste norske selskap signerer Karsten Moholt nå en avtale med italienske Bertinex om ombygging av trucker EX-sone 1 og 2.
Bertinex har base i Magnago i Nord-Italia og spesialiserer seg på å bygge om maskiner og elektrisk utstyr til bruk i områder med brann- og eksplosjonsfare. Karsten Moholt har lenge samarbeidet med Bertinex om ombygging av trucker.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Bertinex i en årrekke, og med agenturet tar vi et viktig steg videre, sier Rolf Erik Nilsen, leder ved Truck- og pumpeavdelingen i Karsten Moholt AS.

Verdifullt samarbeid
Karsten Moholt har lang erfaring med Ex-utstyr, og truck-avdelingen er den eneste i Norge med Ex-sertifiserte mekanikere, skriver Karsten Moholt AS i en pressemelding.

– Denne avtalen knytter vår Ex-kompetanse og Bertinex’ ombyggingstjenester enda tettere sammen. Vi ser frem til å være Bertinex’ representant i Norge, sier Nilsen.

Arbeid med truck offshore og ulike industrigrener stiller strenge krav til sikkerhet.

– Eksplosjonsfare kan ikke undervurderes, spesielt offshore og i alle typer produksjon der man bruker antennelige løsemidler. For å sikre menneskeliv, miljø og investeringer må alt utstyr som brukes i slike områder oppfylle visse standarder.

Fleksibel løsning
Som norsk representant for Bertinex’ tjenester leverer Karsten Moholt sertifiserte Ex-trucker som oppfyller alle gjeldende sikkerhetskrav.

– Ombygging av trucker er en fleksibel, kostnadseffektiv løsning, blant annet for offshorebransjen, understreker Nilsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078