23948sdkhjf

Subsea Valley 2014: Setter ny rekord for femte gang

160 utstillere og mellom 2000 og 3000 besøkende ventes til Subsea Valley 2014 som avholdes i Telenor Arena denne uken.
I 2010 var det 16 utstillere og 150 besøkende, i år er det 160 utstillere, og det forventes at mellom 2000 og 3000 spesielt subsea-interesserte vil besøke Telenor Arena i løpet av den to dager lange konferanse med tilhørende messe.

De besøkende får møte 160 utstillere som i hovedsak representerer leverandørindustrien til subsea-bransjen.
Markeds- og kommunikasjonsrådgiver i Subsea Valley Mia Stern Madsen forteller at både antallet av utstillere og besøkende har økt år for år i de fem årene Subsea Valley har vært arrangert, og utstillingen i Telenor Arena er utsolgt.

- I år har det dessverre vært nødvendig å si nei til firmaer som ønsket å stille ut på messen, sier Mia Madsen til Metal Supply.

Konferanse
Subsea Valley-konferansen består som tidligere år også av et konferanseprogram. I år er det tett pakket med foredrag. Årets temaer er: Teknologi, kompetanse og konkurransekraft, og både norske og internasjonale foredragsholdere vil belyse disse temaene.

På listen over foredragsholdere er blant andre statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, Lundin-sjef Torstein Sanness og økonomiprofessor Torger Reve.

I tillegg deltar foredragsholdere fra selskaper som Statoil, GE Oil & Gas, Aker Solutions og FMC Technologies. Dessuten kommer representanter fra næringsklyngen Aerospace Valley som skal utveksle erfaringer fra romfart med norsk subsea-industri.

Nytt av året er at alt foregår på engelsk.

Mars-foredrag for 450 skolebarn
Et av de mere spesielle innslagene under Subsea Valley-konferansen i år, er et foredrag av den amerikanske romforskeren Pascal Lee som er medstifter og styreformann i det amerikanske Mars-instituttet.

Pascal Lee skal nemlig ikke alene holde et foredrag om romfartsteknologi under den ordinære konferansen, han skal også holde et opplegg for 450 norske skolebarn under overskriften:

Mission: Mars – Getting Ready for the Greatest Adventure of the Century!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078