23948sdkhjf

Vigor Kristiansund blir en del av Sub Sea Services Group

- Den riktige måten å videreutvikle selskapet i en spennende, men krevende industri, sier avtroppende styreleder Erlend Olsø i Vigor
I oktober 2011 flyttet Vigor Kristiansund AS inn i helt nye og topp moderne produksjonsfasiliteter på Sub Sea Base i Kristiansund, et industriområde som i dag opplever betydelig vekst i aktivitet. Når Sub Sea Services Group nå kjøper Vigor Kristiansund AS, styrkes den samlede industrien på Sub Sea Base.

Vigor Kristiansund AS har mer enn 40 ansatte med lang erfaring i sveising, maskinering og fabrikasjon av kompliserte konstruksjoner og materialer. Dagens eiere har vært med siden 2003, og har bidratt til jevn vekst gjennom et stort engasjement.

- Det har vært en interessant og lærerik tid. Bransjen er i sterk utvikling. Vigor Kristiansund AS har tatt viktige steg de siste årene, både når det handler om fasiliteter og kompetanse. Likevel, når Vigor nå får ny industriell eier, er det vurdert som den riktige måten å videreutvikle selskapet i en spennende, men krevende industri, sier Erlend Olsø som er avtroppende styreleder og representant for tidligere eiere Salvesen og Thams, Trønderenergi og Gjensidige Orkla.

Han peker særlig på at synergieffektene som følge av oppkjøpet vil styrke Vigor Kristiansund AS sitt omdømme som en bedrift med høy teknisk kompetanse og påfølgende produksjon av kvalitetsprodukter til olje-, gass- og subseamarkedet.

Vigor Kristiansund AS har lange tradisjoner som en lokal allsidig mekanisk bedrift med spesialkompetanse på tankproduksjon. De senere årene har bedriften også satset på in-house engineeringkompetanse, anskaffelser, fabrikasjon og installasjon (EPCI) til offshore, subsea, skip og industri.

Sub Sea Services Group ble stiftet i 1992 og eies av Atle og Jostein Kvamme. Virksomheten konstruerer og produserer nisjeprodukter for subsea-boreindustri over hele verden, og har en solid finansiell base. I tillegg til sitt hovedkontor i Stavanger, har Sub Sea Services Group avdelinger i Bergen, Kristiansund og Brasil. Sub Sea Services Group eier også 50 % i Rush Maskinering og er deleier i Sub Sea Base, noe som både understreker virksomhetens industrielle omfang og dens allerede store engasjement i Kristiansund-regionen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094