23948sdkhjf

Karsten Moholt AS inngår millionavtale med Shell

Vestlandsbedriften har inngått et formalisert samarbeid på reparasjoner og vedlikehold med Shell.
- Shell er et spennende selskap. Vi har i mange år hatt et godt samarbeid på reparasjoner og vedlikehold med Shell. Nå blir deler av tilbudet vårt formalisert igjennom en samarbeidsavtale og vi gleder oss til fortsettelsen sier salgsdirektør i Karsten Moholt AS, Steffen bie Paulsen.

Avtalen er en samarbeidsavtale med fem pluss to års varighet. Kontrakten innebærer blant annet at Karsten Moholt skal utføre service og reparasjoner av motorer, generatorer og transformatorer.

Viktig avtale
Karsten Moholt AS arbeider for å være verdensledende innen elektromekanisk industri. Det varige fokuset på utvikling av nye løsninger har vist seg å være lønnsomt for selskapet, som nå inngår kontrakt med energigiganten Shell.

- Vi er glade for tilliten Shell utviser med denne avtalen. Den gode varigheten på kontrakten gjør avtalen ekstra viktig for oss, sier Bie-Paulsen.

Karsten Moholt AS er i dag et komplett servicesenter for elektriske maskiner. Selskapet betjener fra før store kunder innen energi, offshore, shipping og subsea-industri. Tjenestene omfatter hele livssyklusen til en maskin, til overhaling og reparasjon, testing, utstyrssalg og ISO-sertifiserte kurs.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.924