23948sdkhjf

Karsten Moholt inngår avtale med Forsvaret

Karsten Moholt AS inngår kontrakt om bortsetting av vedlikehold på DC-motorer, generatorer og hovedbatterier UVB.
- Forsvaret har vært en viktig kunde for oss i over 30 år. Min bestefar skrev kontrakt med Forvaret i 1971, vi er svært glade for nå å utvide samarbeidet ytterligere, forteller Linn Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt.

Karsten Moholt har spesialisert seg på arbeid tilknyttet overhaling og reparasjon av maskiner, samt utstyrssalg og gjennomføring av ISO-sertifiserte kurs. De to avtalene med Forsvaret, omhandler ubåter og roterende utstyr i Forsvaret.

- Det er viktig for oss i disse offshoretider å ha bred kundeportefølje. Et trygt og forutsigbart kundeforhold med Forsvaret gir gode muligheter for oss, forteller salgsdirektør i Karsten Moholt AS, Steffen Bie Paulsen.

- Samarbeid med Forsvaret er en del av firmaets historie. Karsten Moholt AS begynte en ny epoke da vi flyttet inn i nye moderne og funksjonelle fasiliteter på Askøy, vi er glade for at Forsvaret vil være med på utviklingen av selskapet, sier Bie Paulsen.

Karsten Moholt har lang erfaring med arbeid tilknyttet ubåter og elektromekanisk roterende utstyr.

- Vi har et vedvarende fokus på å utvikle nye løsninger for effektivt vedlikehold. Det har vist seg å være en god strategi for oss, sier Bie Paulsen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078